Creare Site Web Catalog

Conceptul de magazin online în general sună destul de complicat și chiar este așa din mai multe motive

Construim Toate Tipurile de Soluții Ecommerce

Magazin Online Buget Client

N/A EURO

TVA Inclus

Magazin Online Standart

810 EURO

TVA Inclus

Magazin Online Plus

899 EURO

TVA Inclus

Întrebari populare

Ce este un magazin online și de ce am nevoie de unul?

Un magazin online facilitează vânzarea directă de produse sau servicii către clienți prin internet. Este o modalitate eficientă pentru companii de a ajunge la clienți globali 24/7, eliminând barierele geografice și temporale.

Cât durează crearea unui magazin online?

Perioada de timp pentru crearea magazinului online depinde de complexitatea proiectului și de cantitatea de muncă necesară. În medie, un magazin online poate fi creat în 4-6 zile.

Ne puteți ajuta cu livrarea și configurarea taxelor?

Da, vă putem ajuta cu configurarea opțiunilor de expediere și taxe pentru a ne asigura că magazinul dvs. online este complet funcțional și pregătit pentru succes.

Ce fel de servicii oferiți ?

Oferim servicii complete de creare a magazinului online, inclusiv proiectarea site-ului, configurarea produselor, integrarea procesării plăților și optimizarea pentru motoarele de căutare, cu echipa noastră de experți dedicată nevoilor dumneavoastră specifice.

Puteți ajuta cu integrarea procesării plăților?

Da, serviciul nostru de creare a magazinului online include integrarea procesării plăților pentru a vă asigura că clienții dvs. pot face achiziții sigure și convenabile din magazinul dvs. online.

Cât costă crearea unui magazin online?

Costul creării unui magazin online variază în funcție de complexitatea proiectului și de cantitatea de muncă necesară. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Menținerea afacerii dvs. la ultimă generație înseamnă că nu ne limităm maeștrii la metode standard.