Dezvoltare site web cu servicii complete: design, găzduire și nume de domeniu incluse

Obțineți afacerea dvs. online și ieșiți în evidență cu pachetul nostru complet de dezvoltare a site-urilor web. Echipa noastră de experți va lucra cu dvs. pentru a crea un site web personalizat care să răspundă nevoilor dvs. unice și imaginii mărcii. Ne vom ocupa de totul, de la proiectare și dezvoltare până la găzduire și înregistrarea numelui de domeniu, oferindu-vă un lucru mai puțin de care să vă faceți griji. Cu pachetul nostru, vei primi.

Dezvoltare site web cu servicii complete

Dezvoltarea site-ului

Un site web personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor dumneavoastră specifice

Logo profesional

Un logo proiectat profesional pentru a vă reprezenta marca

Nume Domeniu

Un nume de domeniu la alegere, înregistrat și configurat pentru dvs., pentru primul an

Serviciu de gazduire

Găzduire rapidă și fiabilă a site-ului, asigurându-vă că site-ul dvs. rămâne funcțional și fără probleme

Scalabilitate

Serviciile de găzduire pot găzdui cu ușurință un site web în creștere și pot crește resursele după cum este necesar.

Design grafic

Un design grafic profesionist poate ajuta un site să iasă în evidență, să fie mai atrăgător din punct de vedere vizual și să comunice mai eficient cu publicul țintă.

Accesibilitate

Site-urile web pot fi accesate de oriunde cu o conexiune la internet, permițând companiilor să ajungă la un public global.

Fiabilitate

Furnizorii de găzduire oferă garanții de funcționare pentru a se asigura că un site web este întotdeauna accesibil vizitatorilor.

Reactivitate

Un design grafic bun asigură că un site web este receptiv, astfel încât arată grozav pe orice dispozitiv.

Costuri minime

Site-urile web reprezintă o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru companii de a-și stabili o prezență online, deoarece necesită costuri inițiale și de întreținere mai mici în comparație cu afacerile tradiționale din cărămidă și mortar.

Informații importante!!!

Cu pachetul Web complet, poseidon va crea site-ul dvs., va achiziționa numele de domeniu pentru primul an, găzduirea pe serverele noastre, precum și crearea logo-ului, domeniul și găzduirea sunt incluse în pachet doar pentru primul an.

Peste 100 de clienți au încredere

Inspiră realitate și design în ideea ta. La noi totul este posibil

Vezi toate serviciile

Web Poseidon va fi aici pentru a vă întreține site-ul și pentru a se asigura că atinge performanța tehnică maximă, noi asigurăm securitatea site-ului dvs. și performanța acestuia.