Creare Magazin Online(Portofoliu)

In general ne specializăm in construcția de soluții ecommerce pentru a întreține procesul de comerț online

Consultați cele mai recente proiecte ale noastre

Obțineți site-ul dvs. în mai puțin de o săptămână

Cele mai populare întrebări au răspuns

Noi oferim servicii complete de dezvoltare a magazinelor online, inclusiv consultanță, design personalizat, dezvoltare și implementare a funcționalităților, integrare a sistemelor de plată și de livrare, optimizare SEO și asistență tehnică continuă.

Noi lucrăm cu platforme populare de e-commerce, cum ar fi Shopify, WooCommerce și Magento, pentru a dezvolta magazine online robuste și scalabile. De asemenea, putem crea soluții personalizate pe baza cerințelor și preferințelor dumneavoastră.

Da, avem o vastă experiență în dezvoltarea de magazine online în diferite domenii, inclusiv modă, electronice, alimentație, sănătate și multe altele. Ne adaptăm nevoilor și specificului fiecărui client pentru a crea o experiență online unică și eficientă.

Da, suntem capabili să oferim personalizări și funcționalități speciale pentru a răspunde nevoilor specifice ale magazinului dumneavoastră. Putem implementa integrări cu alte sisteme, dezvolta module personalizate și crea caracteristici unice pentru a vă diferenția de concurență.

Costurile pot varia în funcție de complexitatea proiectului, numărul de funcționalități dorite și alte cerințe specifice. Vom efectua o evaluare detaliată a nevoilor dumneavoastră și vom furniza o estimare de cost transparentă și personalizată în funcție de acestea.

Da, oferim suport tehnic continuu și mentenanță pentru a vă asigura că magazinul dumneavoastră online funcționează în mod optim. Vom fi disponibili pentru întrebări, asistență tehnică și actualizări pentru a vă ajuta să vă mențineți magazinul online în funcțiune și actualizat pe termen lung.

Menținerea afacerii dvs. la ultimă generație înseamnă că nu ne limităm maeștrii la metode standard.