Categories
Uncategorized

Metaetichetele sunt o parte crucială a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) pentru design web. Ele furnizează metadate despre o pagină web motoarelor de căutare și îi ajută să înțeleagă conținutul unui site web. Prin includerea metaetichetelor potrivite pe site-ul dvs. web, puteți îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. și clasamentul în motoarele de căutare. În această postare, vom explora cum să folosim meta-etichete pentru SEO și vom oferi un ghid pentru web designeri despre cum să le includă în design-urile lor.

Etichete de titlu: Etichetele de titlu sunt cele mai importante metaetichete pentru SEO. Acestea apar în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP) și oferă un scurt rezumat al conținutului paginii web. Asigurați-vă că includeți cuvinte cheie relevante în etichetele de titlu și păstrați-le sub 60 de caractere.
Descrieri meta: Descrierile meta oferă un scurt rezumat al conținutului paginii web și apar sub eticheta de titlu în SERP-uri. Acestea trebuie să aibă sub 155 de caractere și să includă cuvinte cheie relevante.
Etichete de antet: Etichetele de antet (H1, H2, H3 etc.) indică ierarhia conținutului dvs. și ajută motoarele de căutare să înțeleagă structura site-ului dvs. Utilizați etichetele H1 pentru titlul principal al fiecărei pagini și etichetele H2 pentru subtitluri.
Etichete Alt: etichetele Alt oferă o descriere text a unei imagini și sunt utilizate de motoarele de căutare pentru a înțelege conținutul imaginilor. Asigurați-vă că includeți cuvinte cheie relevante în etichetele dvs. alt.
Etichete Open Graph: etichetele Open Graph furnizează metadate despre o pagină web care este utilizată de platformele de rețele sociale atunci când o pagină web este partajată. Aceste informații includ titlul, descrierea și imaginea paginii web.
Etichete de schemă: etichetele de schemă oferă date structurate despre o pagină web, care sunt utilizate de motoarele de căutare pentru a înțelege informațiile de pe un site web. Include lucruri precum recenzii despre produse, evenimente și informații despre locație.

Prin includerea metaetichetelor potrivite pe site-ul dvs. web, puteți oferi motoarelor de căutare informațiile de care au nevoie pentru a înțelege conținutul site-ului dvs. și pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. și clasamentul în motoarele de căutare. În plus, includerea etichetelor grafice deschise poate ajuta la îmbunătățirea vizibilității site-ului dvs. pe platformele de rețele sociale și includerea etichetelor schema poate ajuta motoarele de căutare să înțeleagă mai ușor conținutul site-ului dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *